Styret Diversitas, Inspirasjonsdagen 2023

Diversitas inviterer til Inspirasjonsdag

Onsdag 17. januar 2024 arrangerer mangfoldsnettverket Diversitas sin årlige inspirasjonsdag på Latter ved Aker Brygge. - Vårt mål er å samle bransjeledere og fagfolk for en hel dag med læring, inspirasjon og erfaringsutveksling, sier Tom Ivar Myhre, styreleder i Diversitas. Mangfold og inkludering er ikke bare viktige sosiale verdier, men essensielle faktorer for innovasjon og konkurranseevne i vår bransje.

Neda Beyzavi

2/1/24

Meld deg på her!

Øke mangfoldskompetansen

Årets inspirasjonsdag har som mål å øke mangfoldskompetansen i bygg- og anleggsbransjen.

- Mangfoldskompetanse handler om å ha erfaringer, kunnskap og bevissthet om at det finnes forskjeller blant annet i tenkemåter, kulturer, fysiske forutsetninger, livssituasjon og verdier. Og hvordan mangfold kan bidra til å utløse andre løsninger enn i en mer homogen gruppe, slik at det fører til høyere kreativitet og økt lønnsomhet på sikt, sier Myhre.

Et variert og engasjerende program

Diversitas har sikret seg et imponerende utvalg av foredragsholdere og fått med en rekke kjente navn på programmet. Blant talerne er:

  Tinashe Williamson, forfatter og aktivist, vil dele sin personlige historie om rasisme og betydningen av mangfold.

Åshild Hanne Larsen fra Equinor vil demonstrere hvordan inkludering og mangfold kan implementeres i praksis i store organisasjoner.

Noman Mubashir, NRK-profil og programleder, vil snakke om sin erfaring som skeiv, muslim og norskpakistaner, og hvordan et mangfoldig arbeidsmiljø kan styrke samhørigheten.
Gro Hege Haraldsen Nordbye fra Veidekke vil utforske psykologien bak kulturendringer og inkludering.

Gratis deltakelse for partnere og medlemmer

- Vi er svært stolte og glade for over å kunne tilby dette arrangementet gratis til våre partnere og medlemmer. Det er en unik anledning til å ikke bare lære, men også til å knytte verdifulle kontakter, legger Myhre til.

Inspirasjonsdagen er en sentral del av Diversitas' forpliktelse til å fremme inkludering og mangfold.
- Vi håper at denne dagen vil inspirere til nye initiativer og styrke mangfoldskompetansen i vår bransje, avslutter han.

Nettverket består av følgende selskaper: Veidekke, AF Gruppen, Betonmast, Backe, Baneservice, JM Norge, Mesta, NCC, Ramirent, WK Entreprenør, OBOS, NRC Group, Hydroscand, Sporveien, GK, Spordrift, Implenia, Tarkett, Ø.M. Fjeld, HI Entreprenører, Rental Group, HR Konsulent, Schneider Electric og Skanska.

Diversitas ble stiftet i 2019 av representanter fra:

Våre partnere