Fokus Rådgivning blir partner i Diversitas

Fokus Rådgivning styrker sitt arbeid med inkludering og mangfold gjennom partnerskap med Diversitas.

Neda Beyzavi

12/4/24

Fokus Rådgivning er en ledende aktør innen prosjektadministrasjon, brannrådgivning, samt energi, miljø og teknikk. Som det første rådgivningsselskapet i Diversitas, spiller Fokus Rådgivning en kritisk rolle som bindeledd mellom entreprenører og byggherrer, og tar sikte på å bruke denne posisjonen til å utfordre og inspirere til tiltak som fremmer et mer inkluderende arbeidsmiljø.

- Vi er stolte av å være første rådgivningsbedriften som blir partner i Diversitas. Fokus Rådgivning skal ha et godt og inkluderende arbeidsmiljø hvor ansatte og samarbeidspartnere opplever at helse, trivsel og sikkerhet er ivaretatt, uttaler Reidar Steine, daglig leder hos Fokus Rådgivning. - Gjennom vår posisjon ønsker vi å påvirke store og små aktører i byggebransjen til å fremme praksiser som bidrar til større mangfold og inkludering i alle ledd av prosjektene vi er involvert i, sier han.

Tom Ivar Myhre, styreleder i Diversitas, sier at Fokus Rådgivnings engasjement for inkludering og mangfold setter klare og viktige forventninger til deres samarbeidspartnere.

- Vi er imponert over Fokus Rådgivnings tilnærming. Deres tilnærming er et godt eksempel på hvordan vi kan arbeide sammen for å oppnå reell endring i vår bransje, avslutter Myhre.

Diversitas ble stiftet i 2019 av representanter fra:

Våre partnere