Vil du være med å gjøre en forskjell i bygg- og anleggsbransjen?

Send inn søknad og meld deg på

Som en del av Diversitas arbeid for økt mangfold i bygg- og anleggsbransjen lanserer Diversitas og Catalyst nå en omvendt mentorordning. I omvendt mentoring er det de unge som tar lederrollen og guider bedriftslederne. Programmet har som mål å “Være med på å skape et mangfoldig miljø der alle kan lykkes”.

Gjennom programmet vil ledere fra ulike selskaper i bygg- og anleggsbransjen matches med studenter eller tidligere studenter med flerkulturell bakgrunn. Omvendt mentoring fremmer inkludering ved å bygge relasjoner mellom individer som er forskjellige i alder, etnisitet, kultur og kjønn.

Vil du guide en toppleder i likestilling og mangfold?

Er du en person med mangfoldig bakgrunn? Studerer du innen bygg- og anleggsbransjen og vil bidra til mer mangfold? kan dette være interessant for deg!

Catalysts og Diversitas skal starte opp et 6-måneders omvendt mentoring program, hvor ledere i Diversitas partnerbedrifter matches med studenter eller tidligere studenter med flerkulturell bakgrunn. Programmet har som mål å “Være med på å skape et mangfoldig miljø der alle kan lykkes”.

I omvendt mentoring er det du som tar lederrollen og guider bedriftslederne. Som mentor får du utvikle deg personlig og profesjonelt, du vil lære både om mentoring, kommunikasjon og ledelse. I tillegg får du kjennskap til et spennende selskap innen bygg- og anleggsbransjen, hvordan det er å være leder i et slikt selskap og hvordan de som organisasjon jobber med alt fra strategi og mangfoldsledelse. Dette kan gi deg fordeler når du senere skal søke jobb innen bygg- og anleggsbransjen.

Gjennom programmet får du opplæring i mentoring og styrkebasert psykologi som ruster deg til rollen som mentor. Du har 6 strukturerte samtaler med din mentee, hvor dere utforsker temaene styrker, ubevisste holdninger, utfordringer og målsettinger innen mangfold. Dette er en super mulighet for utvikling som kan gagne deg både videre i karrieren og ellers. Du får i tillegg muligheten til å få unik innsikt i bransjen, samt tips og veiledning fra en toppleder innen bransjen. Omvendt mentoring fremmer inkludering ved å bygge relasjoner mellom individer som er forskjellige i alder, etnisitet, kultur og kjønn.

Er du en person som er engasjert og motivert til å bli med på å skape endringer? Du bør være trygg på deg selv og villig til å dele av deg og dine erfaringer.

Hvem kan søke

  • Kvinner, personer med flerkulturell bakgrunn, personer med funksjonsnedsettelse eller personer med LGBTQI bakgrunn
  • Studenter eller tidligere studenter med bakgrunn innen ulike fag relevant for bygge- og anleggsbransjen og som er nysgjerrig om en karriere innen bygg- og anleggsbransjen

Vi tilbyr

  • Personlig og profesjonell utvikling
  • Opplæring innen mentoring, kommunikasjon og ledelse
  • Mulighet til å bidra til holdningsendring
  • Nettverksbygging blant ledere innen bygg- og anleggsbransjen, og andre studenter
  • Tips og veiledning innen din karriere fra en leder
  • Mentorbevis

Send inn søknad og meld deg på