Vi er en inkluderende møteplass for alle i bygg- og anleggsbransjen

Vårt mål er å jevne kjønnsbalansen på tvers av bransjen

... og styrke bransjen med et bredere mangfold

Diversitas er Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygg- og anleggsbransjen.

Neste event:

desember
3
08.30-10.00

Velkommen til Diversitas sitt webinar - Fordommene du ikke visste at du hadde

Ubevisst diskriminering skjer på alle arbeidsplasser. Det er temaet når AF Gruppen er vertskap for Diversitas sitt online webinar. Denne gangen er AF vertskap for webinaret, og på agendaen har vi flere spennende foredragsholdere, som Konsernsjef i AF Amund Tøftum og Olav Haraldseid, som bl.a. har skrevet boken «Mangfoldskapitalisme». Meld deg på nå!

Sted: 

Direktesending via teams

oktober
22
08.30-10.00

Hvordan sikre objektivitet i rekruttering

Diversitas inviterer til webinar - Hvordan sikre objektivitet i rekruttering Det kommer flere spennende foredragsholdere som skal berøre dette aktuelle temaet på spennende og nye måter. Meld deg på nå!

Sted: 

Teams

september
23
09:00-10:30

Webinar - Du skal vel tåle litt, eller skal du egentlig det?

Du skal vel tåle litt, eller skal du egentlig det? - – om trakassering i bygg og anleggsbransjen… Hvor setter vi grensen og hvordan håndtere dette? AGENDA: 1. Velkommen 2. Å være nyutdannet - hva må du tåle? 3. Jimmy Bengtsson- konsernsjef Veidekke 4. Deloitte - Thomas Talén 5. Avslutning- og spørsmål fra deltakerne

Sted: 

Teams

juni
18
08.00-10.00

Webinar

Vi inviterer til online frokostseminar med psykolog Jan-Martin Berge, leder av organisasjonen Big Enough Global, Kimiya Sajjadi og administrerende direktør i JM Norge, Martin Asp. Du får også bli bedre kjent med Diversitas og det arbeidet vi gjør for å fremme mangfold i norsk byggebransje.

Sted: 

Microsoft Teams

Siste nytt:

Se nyhetsarkiv

Diversitas ble stiftet i 2019 av representanter fra:

Våre partnere