Vi er en inkluderende møteplass for alle i bygg- og anleggsbransjen

Vårt mål er å jevne kjønnsbalansen på tvers av bransjen

... og styrke bransjen med et bredere mangfold

Bli partner

Diversitas er Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygg- og anleggsbransjen.

Diversitas feiret mangfold på Oslo PRIDE 2024

I helgen deltok Diversitas for andre gang i PRIDE-paraden under parolen "Bygg- og anleggsbransjen for alle", og i år stilte vi opp med en 10 tonns elektriske gravemaskin. "Maskinføreren Ariel er paradens store helt", sier Caroline Kindle, styremedlem i Diversitas.

Les mer

Neste event:

2024
juni
29
12:00

Prideparaden i Oslo

Diversitas nettverk inviterer hele bygg- og anleggsbransjen til å gå sammen i prideparaden i Oslo 29. juni under parolen "Bygg- og anleggsbransjen for alle". Som Norges ledende nettverk for mangfold og inkludering i bygg- og anleggsbransjen ønsker Diversitas å markere sin støtte til den skeive bevegelsen og synliggjøre at vi er en bransje med respekt for mangfold. Vi oppfordrer hele bransjen til å delta! Vi er stolte av å invitere bygg- og anleggsbransjen til å gå sammen med oss i Prideparaden. Dette er en unik mulighet til å vise vår støtte til mangfold og inkludering, og samtidig sende et tydelig budskap om at bygg- og anleggsbransjen er for alle. Deltakere kan gjerne ta på seg sin egen hjelm for å bidra til å synliggjøre at vi er fra bygg- og anleggsbransjen. Ved kjøp av flagg og andre effekter anbefaler vi å kjøpe dette fra standene i paraden eller bestille via Oslo Pride sine nettsider for å støtte oppom arrangementet: Pridebutikken | Oslo Pride 2024 – Pridebutikken Oslo Pride

Sted: 

2024
juni
3
08:30-09:30

Pridewebinar

Diversitas har gleden av å invitere til Pridewebinar med foredragsholder Stian Grastveit. Stian Grastveit er homofil og tidligere toppidrettsutøver. Gjennom foredraget deler han sine erfaringer og refleksjoner rundt psykisk helse og det å føle på utenforskap i miljøet man er i. Webinaret er gratis.

Sted: 

Teams

2023
November
28
08:30

Webinar: Omvendt mentoring: Hvordan unge mentorer bidrar til å endre bygg- og anleggsbransjen

Diversitas har gleden av å invitere deg til et nytt webinar i samarbeid med Baneservice og Catalysts. Som en del av Diversitas arbeid for økt mangfold i bygg- og anleggsbransjen lanserte Diversitas og Catalyst i år en omvendt mentorordning. I omvendt mentoring er det de unge som tar lederrollen og guider bedriftslederne. Programmet har som mål å “Være med på å skape et mangfoldig miljø der alle kan lykkes”. Gjennom dette webinaret vil du få møte deltagere som forteller hvordan dette bidrar inn i mangfoldsarbeidet og ikke minst høre fra Lisa Ann Cooper som er leder for Catalysts, en av Nordens fremste aktører innen mentoring. Bli med og bli inspirert!

Sted: 

Digitalt

Siste nytt:

Se nyhetsarkiv

Diversitas ble stiftet i 2019 av representanter fra:

Våre partnere

Klikk her for å melde deg på Diversitas inspirasjonsdag 2024