Vi er en inkluderende møteplass for alle i bygg- og anleggsbransjen

Vårt mål er å jevne kjønnsbalansen på tvers av bransjen

... og styrke bransjen med et bredere mangfold

Bli partner

Diversitas er Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygg- og anleggsbransjen.

Gruppe med mentorer og menteer som deltar i Diversitas Omvendt mentorprogram

Ny runde med Diversitas omvendt mentorprogram

I fjor lanserte Diversitas et omvendt mentorprogram der studenter tar lederrollen overfor næringens toppledere og loser de gjennom et program i mangfold og inkludering. Programmet ble en stor suksess og nå er andre kull med mentorer og menteer i gang med sin mangfoldsreise.

Les mer

Neste event:

2024
Januar
17
09:00-15:00

Inspirasjonsdagen 2024

Diversitas har gleden av å invitere alle våre partnere og medlemmer til en inspirerende dag fylt med spennende foredrag og underholdning. Bli med på Inspirasjonsdagen onsdag 17. januar 2024 for å høre fra de som har lykkes med mangfoldsarbeid, og lær hvordan du kan gjøre en forskjell i din virksomhet.

Sted: 

Latter på Aker Brygge

2023
November
28
08:30

Webinar: Omvendt mentoring: Hvordan unge mentorer bidrar til å endre bygg- og anleggsbransjen

Diversitas har gleden av å invitere deg til et nytt webinar i samarbeid med Baneservice og Catalysts. Som en del av Diversitas arbeid for økt mangfold i bygg- og anleggsbransjen lanserte Diversitas og Catalyst i år en omvendt mentorordning. I omvendt mentoring er det de unge som tar lederrollen og guider bedriftslederne. Programmet har som mål å “Være med på å skape et mangfoldig miljø der alle kan lykkes”. Gjennom dette webinaret vil du få møte deltagere som forteller hvordan dette bidrar inn i mangfoldsarbeidet og ikke minst høre fra Lisa Ann Cooper som er leder for Catalysts, en av Nordens fremste aktører innen mentoring. Bli med og bli inspirert!

Sted: 

Digitalt

2023
Juni
12
08:00

Webinar: Fra uskyldige vitser til diskriminering: Hvor går grensen?

Ordene vi bruker kan påvirke kulturen på byggeplassen, og selv små vitser kan virke sårende. Diversitas har gleden av å invitere deg til et nytt webinar i samarbeid med Betonmast.

Sted: 

Digitalt

Siste nytt:

Se nyhetsarkiv

Diversitas ble stiftet i 2019 av representanter fra:

Våre partnere

Klikk her for å melde deg på Diversitas inspirasjonsdag 2024